Študentský časopis Strednej priemyselnej školy elektrotechnickej v Košiciach
casopis@spseke.sk
4. číslo, jún 2005

*** A NA ZÁVER ??? ***

Na záver spomínané písmenká o zrode a vývine Multipasu. Nebude ich veľa, veď komu by sa to chcelo písať (aj čítať :) ...

Bolo to len nedávno, keď Multipas uzrel svetlo sveta. Zozačiatku nás postretlo mnoho problémov a ťažkostí, no časom si časopis začal vyšľapávať cestičku v kľukatej džungli školských povinností. Našli sa ochotní ľudia, ktorí pomohli s obsahom, s tlačením a vlastne so všetkým, čo také časopisecké bábätko potrebuje. A tak sa otvorila brána príležitostí pre ďalšie čísla.

Ostáva mi ako šéfredaktorovi podeliť sa s vami o plány s časopisom do ďalšieho školského roka. To, čím by sme chceli obohatiť Multipas v školskom roku 2005/2006 je : rubrika venovaná cudzím jazykom, rubrika venovaná technike (originálne a jednoduché schémy pre zaujímavé domáce majstrovanie a ... všeličo iné) a možno ešte iné rubriky, ktoré by nám elektrikárom priniesli osoh. Týmto vám aj ponúkam možnosť stať sa redaktorom tej či onej rubriky a priniesť trochu svojich predstáv nám všetkým. Tu a tam občas počuť hlasy : toto by som urobil tak, to inak... Príďte v septembri, keď sa bude zbíjať septembrovo-októbrové číslo – ste pozvaní.

Tak – toľko k tomu. Ešte vám chcem popriať pekné prázdniny. Poriadne si oddýchnite, aby ste v septembri mohli bojovať ďalej.

Gabo