Študentský časopis Strednej priemyselnej školy elektrotechnickej v Košiciach
casopis@spseke.sk
1. číslo, november 2004

***SLOVO VEDENIA***      

Pozdravujem všetkých čitateľov prvého čísla školského časopisu. Som nesmierne rád, že sa po rokoch opäť našli na našej "elektro-priemyslovke" nadšenci, ktorí vytvorili redakčnú radu, vďaka ktorej vzniklo aj toto prvé číslo časopisu.

Spomínam si na svoje študentské časy, kedy sme netrpezlivo čakali na nové vydania školského časopisu, ktorý sa vtedy volal, myslím, Ozvena. Hovorím o tom preto, lebo k "životu" školy neodmysliteľne patrí aj školský časopis.

Dúfam, že si aj tento nový školský časopis čoskoro získa svojich priaznivcov - čitateľov ale aj prispievateľov. Určite v ňom všetci nájdeme veľa zaujímavých článkov, aktualít, humoru a informácií zo života našej školy.

Vaše prvé kroky pri tvorbe časopisu nebudú určite ľahké a jednoduché. Verím však, že dokážete prekonávať všetky prekážky, ktoré sa budú pri tvorbe nových čísel časopisu určite objavovať. Pomocnú ruku pri tvorbe časopisu Vám určite poskytnú aj naši učitelia.

Prajem všetkým tvorcom školského časopisu veľa vytrvalosti a dobrých nápadov pri tvorbe ďalších čísel a "držím Vám palce".

Ing. Štefan Krištín, riaditeľ školy