Študentský časopis Strednej priemyselnej školy elektrotechnickej v Košiciach
casopis@spseke.sk
5. číslo, november 2005

***OKIENKO KINOMANIAKA***

Skončilo sa obdobie prázdnin a začalo sa... či sa nám to páči a či nie, začali sa povinnosti. Asi je nám treba trochu (trochu viac) sa namáhať a snažiť, ale nezúfajte. Tí, ktorí ste prepadli čaru kinosál, sa túto jeseň môžete tešiť na zopár ozajstných lahôdok. A keď sa vám podarí odlepiť sa od televíznych obrazoviek, ktoré nám akosi „zreálneli“ pod vplyvom rôznych „show“, možno sa ponoríte do sveta menej reálneho, ale vo svojej podstate omnoho skutočnejšieho, do sveta, ktorý hovorí o človeku inak..

Najskôr teda filmové tipy:

Aj koniec roka bude veľmi bohatý, môžeme sa tešiť najmä na:

Verím, že som vás náležite navnadil a že sa niekedy stretneme pred pokladňou kina. Veď ponorenie sa do inej reality môže byť niekedy veľmi užitočné... najmä keď vás na druhý deň čaká realita tvrdá, nemám pravdu? Tak všetko dobré, kinomaniaci!

Kinomaniak   

/Na tomto mieste sa chcem za redakciu ospravedlniť... v prvom rade Kinomaniakovi (p. profesorovi Čigášovi) a taktiež vám čitatelia, keďže spomínané oneskorenie vydania tohto čísla spôsobilo, že niektoré informácie v tomto príspevku stratili na aktuálnosti. Za pochopenie ďakujem/