Študentský časopis Strednej priemyselnej školy elektrotechnickej v Košiciach
casopis@spseke.sk
7. číslo, január 2007

***SLOVO VEDENIA***

Milí čitatelia časopisu MULTIPAS!

Úvodom môjho príspevku chcem srdečne zablahoželať novému redakčnému tímu, ktorý „uchopil“ pero a nadviazal tak na predchádzajúce úspešné vydania nášho školského časopisu MULTIPAS. Je dobrou tradíciou, ak má taká škola ako je naša vlastný školský časopis. Jeho čitatelia sa čo - to dozvedia o škole z iného uhla pohľadu. Uvedomujem si, že činnosť celej redakčnej rady je časovo veľmi náročná, a preto by som chcel vyzvať aj ostatných čitateľov – spolužiakov, ale aj kolegov - učiteľov, aby neváhali a pomohli pri tvorbe ďalších čísel nášho školského časopisu.

Využijem tento priestor aj na to, aby som oslovil všetkých vás - milí naši žiaci, ktorí každodenne prechádzate bránou našej školy. Mrzí ma, keď sa na našej škole neustále stretávame s častým poškodzovaním priestorov a majetku školy. Naše regionálne školstvo prechádza náročným ekonomickým obdobím, avšak aj napriek tomu sa nám v uplynulom roku podarilo niektoré časti našej budovy opraviť, doplniť do laboratórií a učební výpočtovú či meraciu techniku. Je pre mňa preto nepochopiteľné, prečo to, čo má slúžiť vám, milí naši žiaci, si vlastne sami mnohokrát úmyselne ničíte. Zamyslite sa prosím nad týmito mojimi slovami a správajte sa k „svojej“ škole tak, ako sa správate k svojmu majetku doma.

Na prahu nového kalendárneho roka 2007 vám všetkým, milí čitatelia, prajem najmä veľa zdravia, šťastia a úspechov a našim maturantom veľa pozitívnej energie a čo najlepšie študijné výsledky na maturitných skúškach.

Ing. Štefan Krištín, riaditeľ školy